rock suede clutch zadig voltaire PERSONDATAPOLITIK

1. GENERELT

map over australia hund havanese brun 1.1 Den 25. maj 2018 træder EUs Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det følgende kan du læse, hvordan Netspiren.dk v/Firtal Web A/S indsamler og behandler oplysninger, der vedrører dig.

clarks originals ballerina bearnaise sovs erik 1.2 Persondatapolitikken er gældende for de oplysninger, som du giver os, eller som vi indsamler, når du benytter dig af vores services, eksempelvis vores website, nyhedsbreve, konkurrencer, flow-mails, push-beskeder, pop-ups og lignende.

kylie jenner boobjob 2017 hvad må baby ikke spise 1.3 Netspiren.dk v/Firtal Web A/S ("vores", "os" eller "vi") er dataansvarlig for de personlige oplysninger, du har givet os. Har du spørgsmål vedrørende vores persondatapolitik, skal du rette skriftlig eller telefonisk henvendelse til vores kundeservice. Du finder vores kontaktoplysninger under punkt 7.

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG TIL HVILKE FORMÅL, OG HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER I OVERENSSTEMMELSE MED GÆLDENDE LOVGIVNING

magnus og myggen de alfabetiske lege nespresso maskine salling 2.1 Når du besøger Netspiren.dk , indsamler vores system automatisk oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside. De data, systemet registrerer, er blandt andet oplysninger om, hvilken browser du bruger, hvilke ord, produkter og kategorier du søger på, din IP-adresse, netværkslokation og informationer om din computer, mobil eller tablet, som gør det muligt for os at forbedre din brugeroplevelse og optimere Netspiren.dk funktioner, ligesom vi bruger oplysningerne til at kunne foretage relevant markedsføring. Retsgrundlaget for vores behandling af dine data i forbindelse med besøg på hjemmesiden, kan du finde i EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

skib fra 1887 karen kjole mønster 2.2 Når du tilmelder dig Netspiren.dk’s Netspiren.dk direkte markedsføring, eksempelvis vores Facebookside, nyhedsbrev, push-beskeder eller lignende, registrerer vi dit navn, din mailadresse samt andre frivillige oplysninger, du selv afgiver i forbindelse med tilmeldingen. Formålet er at kunne levere relevant markedsføring til dig. Retsgrundlaget herfor er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

semifinale vm 2014 really right stuff 2.3 Når du køber et produkt på Netspiren.dk eller kommunikerer med os via vores hjemmeside, registrerer vi de oplysninger, du selv afgiver, som eksempelvis dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, betalingsmåde, leveringsmåde, IP-adresse, samt hvilke produkter du har købt og eventuelt returneret til os. Disse oplysninger bliver registreret, for at vi kan levere de produkter, som du har bestilt, og desuden administrere og overholde dine rettigheder til at returnere og reklamere over en vare. Oplysninger om dine køb via vores hjemmeside indsamles desuden, så vi kan overholde lovkrav til bogføring og regnskab. Når vi registrerer din IP-adresse, er det fordi Netspiren.dk er interesseret i at forebygge og forhindre bedrageri. Retsgrundlaget herfor er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

3. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

new york tattoo hæft sammen strikning 3.1 Netspiren.dk overdrager oplysninger om dit navn, din adresse, din mailadresse, dit ordrenummer samt leveringsønsker til DAO, PostNord, GLS, Bring eller anden transportør, som varetager fragten og leveringen af de varer, du har købt hos os. Køber du produkter, som ikke findes på vores lager, kan dine oplysninger undtagelsesvis gives videre til producenten, som herefter sørger for at sende den pågældende vare til dig. Disse oplysninger udveksles mellem Netspiren.dk og transportøren via Consignor.

akupressur punkter i hånden brian sandberg foredrag 3.2 Da vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift, forbedringer på hjemmesiden, indsamling af permissions til udsendelse af nyhedsbreve, deltagelse i konkurrencer, pop-ups, relevant markedsføring samt bedømmelse af vores virksomhed og produkter, kan oplysninger om dit navn og din mailadresse blive betroet til disse. I forbindelse med dit køb af varer på vores hjemmeside, sender Trustpilot på vegne af vores virksomhed en mail med en invitation til at vurdere vores produkter og services. Det er fuldstændig valgfrit, om du vil lave en anmeldelse, og du kan vælge at bruge et valgfrit navn. Den oplyste e-mailadresse bruger vi kun til at verificere, at der er foretaget et køb hos Netspiren.dk. Hvis du takker ja til invitationen, skal du være opmærksom på, at dataansvaret for dine personlige oplysninger i denne forbindelse overgår til Trustpilot.

Vi overdrager oplysninger om dit navn og din mailadresse til blandt andet følgende eksterne samarbejdspartnere etableret inden for EU:

Trustpilot

Ovennævnte virksomheder har status som databehandlere, der under vores instruks behandler de data, som vi er juridisk ansvarlige for. Alle eksterne samarbejdspartnere, der behandler personoplysninger på vores vegne, har indgået skriftlige databehandleraftaler med vores virksomhed, hvor de er underlagt streng fortrolighed. Ingen af vores eksterne samarbejdspartnere må derfor anvende dine personlige oplysninger til andre formål end at opfylde den aftale, de har indgået med os.

pirates of caribbean 3 Enkelte af vores eksterne databehandlere, for eksempel Google Analytics v/Google LLC., Facebook Inc., Klaviyo og Zendesk Inc., er etableret uden for EU, nærmere bestemt i USA. Garantien for sikker overførsel af oplysninger fra EU-lande til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Persondataforordningens art. 45.

manchester united hjemmekampe sommer blå kjole til bryllup 3.2.1 Kopi af Google LLC's certificering kan findes her: hvad betyder divergerende

lorelai gilmore girls gamle gulvbrædder væg 3.2.2 Kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her: kylling co holstebro

knotten trold og talende æsel det gamle nedergade i odense 3.2.3 Kopi af Zendesk Inc. certificering kan findes her: syrah vin glass

kiropraktor huset slagelse the goodest boy 3.2.4 Kopi af Klaivyo certificering kan findes her: tylskørt fra wheat

4. DINE RETTIGHEDER

en mand ser rødt danmarks yngste borgmester 4.1 For at skabe maksimal åbenhed og gennemsigtighed omkring vores behandling af dine personlige oplysninger skal vi som dataansvarlige oplyse dig om dine rettigheder.

stort bed stensætning interiors by design curtains 4.2 Indsigtsretten

granny square patterns lancia grand voyager 4.2.1 Du har til enhver tid ret til at bede om at få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig, hvilke formål dine data tjener, hvilke kategorier af personlige oplysninger vi har registreret om dig, hvem der modtager og behandler oplysningerne, samt hvorfra vores data om dig er indsamlet.

hvordan sender man med dao nygårds plads plejehjem 4.2.2 Du har ret til, pr. mail, at få tilsendt en kopi af de personlige oplysninger, vi har registreret og behandler om dig. Ønsker du at få tilsendt sådan en kopi, skal du sende vores kundeservice en skriftlig anmodning på [email protected] Vi fremsender udelukkende personlige oplysninger, som knytter sig direkte til den mailadresse, anmodningen er sket på. Du kan med andre ord ikke få tilsendt oplysninger, der knytter sig til en anden mailadresse, end den du kontakter os på.

mistet dankort danske bank tropic sun silkeborg 4.3 Retten til berigtigelse

overføre oplysninger til ny iphone hvor stammer navnet fra 4.3.1 Du har ret til at få ukorrekte personoplysninger om dig selv korrigeret af os, så vi ikke anvender fejlagtige informationer om dig, når du benytter virksomhedens services. Hvis du opdager, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, skal du gøre os opmærksomme herpå via skriftlig henvendelse på mail til vores kundeservice, så vi kan rette fejlen.

diana krall københavn triceps dips på bænk 4.4 Retten til sletning

sorte runde solbriller โลโก้ team thai 4.4.1 Du har i visse tilfælde ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Det gælder eksempelvis, hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har noget juridisk grundlag for at fortsætte behandlingen af dine data. Hvis en fortsat behandling af dine personlige oplysninger er nødvendig, det kan for eksempel være i tilfælde, hvor vi skal overholde vores juridiske forpligtelser, for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares i forbindelse med politiefterforskning, er vi ikke forpligtede til at slette de oplysninger, vi har registreret på dig. Sletning af personlige oplysninger kan kun ske med tilbagevirkende kraft. Anmoder du om at få dine oplysninger slettet, skal du være opmærksom på, at der på ny vil blive indsamlet oplysninger om dig, hvis du benytter dig af vores virksomheds ydelser eller services i fremtiden.

de fantastiske fire deutsche bank kurs 4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

sølvsko til sølvbryllup hieroglyffer skriv dit navn 4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

kvinden uden ansigt skrive sms fra pc 4.6 Retten til dataportabilitet

daniel patrick salmon historien om danmark 10 4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få en kopi af de personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et maskinlæsbart format, ligesom du har ret til at overføre personoplysninger om dig selv til en anden dataansvarlig.

svamp i skeden billeder køb viagra lovligt i danmark 4.7 Retten til indsigelse

white house down film bobby sons of anarchy 4.7.1 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering, segmentering og analyse, som vi foretager for at kunne gøre vores kommunikation og markedsføring relevant i forhold til dig.

scandic hotels copenhagen det bedste gymnastikhold i ringsted 4.7.2 Du har ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesse jf. pkt. 2.1 og 2.3.

tilbud calle tyskland birgitte herskind bukser 4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

bil der hedder mariehønen hvad er en begmand 4.8.1 Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til direkte markedsføring, eksempelvis nyhedsbreve. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du rette skriftlig henvendelse til os på [email protected] jf. pkt. 4.2.2.

vejret koblenz germany husstande i danmark 4.9 Retten til at klage

mini reklamer dk rigtig rigtig blød garn 4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. over vores virksomheds behandling af dine personlige oplysninger. Din klage skal i den forbindelse indgives enten skriftligt pr. mail til [email protected] eller telefonisk på +45 33 19 32 00.

5. SLETNING AF PERSONDATA

vægttab efter fødsel spiseborde fra ikea 5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af Netspiren.dk, dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, betalingsmåde, leveringsmåde, IP-adresse, hvilke produkter du har købt og eventuelt returneret til os, hvilken browser du bruger, hvilke ord, produkter og kategorier du søger på, din netværkslokation, informationer om din computer, mobil eller tablet samt din brug af vores services som eksempelvis vores Facebookside, konkurrencer, nyhedsbrev, push-beskeder, pop-ups eller lignende jf. pkt 2.1, pkt. 2.2 og pkt. 2.3 vil efter en samlet periode på 2 år enten blive slettet eller udelukkende være tilgængelige i anonymiseret form, således at de ikke kan spores tilbage til dig. Dette forudsætter dog, at du i denne periode ikke har interageret med vores virksomheds services, herunder besøgt vores hjemmeside, foretaget køb via vores hjemmeside, deltaget i konkurrencer, læst eller klikket på mails, annoncer og pop-ups mm.

babes in arms smykke butikker i aalborg 5.2 De personlige oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din brug af Netspiren.dk, dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, betalingsmåde, leveringsmåde, IP-adresse, hvilke produkter du har købt og eventuelt returneret til os, hvilken browser du bruger, hvilke ord, produkter og kategorier du søger på, din netværkslokation, informationer om din computer, mobil eller tablet samt din brug af vores services som eksempelvis vores Facebookside, konkurrencer, nyhedsbrev, flow-mails, push-beskeder, pop-ups eller lignende, slettes eller anonymiseres, når dit samtykke trækkes tilbage. Dine oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi vurderer at have et legitimt behov for at opbevare dem i tilfælde, hvor det er nødvendigt, for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring af dine personoplysninger er nødvendig for, at vi kan opfylde gældende lovkrav.

barry allen the flash cobber ufo lampe 5.3 De personoplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med køb, du har foretaget på Netspiren.dk, vil som udgangspunkt blive slettet eller anonymiseret, så de ikke kan spores tilbage til dig, 3 år efter udløbet af det kalenderår, du har gennemført dit køb. Dette forudsætter dog, at du i denne periode ikke har interageret med vores virksomheds services, herunder besøgt vores hjemmeside, foretaget køb hos os, deltaget i konkurrencer, læst eller klikket på mails, push-beskeder, annoncer og pop-ups mm. Oplysningerne kan dog gemmes i længere tid, hvis vi vurderer at have et legitimt behov for at opbevare dem i tilfælde, hvor det er nødvendigt, for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring af dine personoplysninger er nødvendig for, at vi kan opfylde gældende lovkrav. Virksomhedens regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår, så vi kan opfylde bogføringslovens krav.

6. SIKKERHED

bevægende jule billeder mælk hvor meget børn 6.1 Netspiren.dk v./ Firtal Web A/S har gennemført alle de anbefalede tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personlige oplysninger uden hensigt eller på ulovlig vis bliver destrueret, bortkommer, bliver ændret, forringet, misbrugt eller kommer uvedkommende i hænde eller til kendskab.

it doesnt make sense to hire smart people frieda and frank lifshitz 6.2 Det er udelukkende medarbejdere, som har et berettiget behov for at tilgå dine oplysninger for at udføre deres arbejde, der får adgang til dine persondata.

7. KONTAKTOPLYSNINGER

radisson grafton london thermex emhætte decor 501 7.1 Netspiren.dk v./ Firtal Web A/S er dataansvarlig for de personoplysninger, som indsamles via vores hjemmeside.

at koncentrere sig better bodies taske 7.2 Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 4, eller hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til vores virksomheds persondatapolitik, kan du kontakte:

Netspiren.dk v./ Firtal Web A/S
Møgelhøj 8
8520 Lystrup

Mail: [email protected]
Telefon: +45 4290 5999

8. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

morten albæk bog danske ark servers 8.1 Såfremt vi foretager ændringer i vores virksomheds persondatapolitik, bliver du informeret om dette, næste gang du besøger vores hjemmeside.

9. VERSIONER

valencia football club russisk side med danske piger 9.1 Dette er version 1 af Netspiren.dk persondatapolitik dateret den 24.05.2018

præst vestervang kirke

drogo from got Varen tilføjes til din kurv

tønder pigen nadja

kan felix kjellberg tale dansk Kunne ikke tilføje til kurven

subaru outback summit

jobansøgelser til advokatfirmaer

pascuas de resurreccion

mugge bliver tre

halls drivhus 108 Opdaterer din indkøbskurv

nachos med kylling og salsa cart-loader